Servicii

Soluții Drupal de Calitate

Utilizăm tehnologiile open source de ultimă generație și nenumăratele ore de experiență în arta programării pe Drupal pentru a aduce clienților noștri experiența unică.

Teme

Realizăm template-uri și componente, cu concept deosebit de grafică web. Executăm compoziții personalizate de design web de orice format - fluid sau fix, 960 sau unic, desktop sau mobile. Toate lucrările executate urmează unul din standartele W3C - XHTML, HTML5 și CSS2/3. Un model actual este chiar site-ul CamLab.

Module

Printre specialitățile noastre este utilizarea modulelor Drupal contribuite de orice complexitate. Aveți nevoie de integrarea componentelor Drupal de complexitate avansată - biblioteci externe, calculatoare, componente personalizate și funcționalitate avansat? Nici o problemă! Suntem obișnuiți să lucrăm cu module gen Features și Libraries.

Distribuții

Fie că sunt produse create în laboratorul nostru sau sunt distribuții contribuite cu adaos complex de componente și teme - generăm soluții Drupal pentru nevoile zilnice ale celor mai indeciși sau pretențioși. Știri, blog, social sau ecommerce - găsim soluția cea mai potrivită și rapidă pentru nevoile clientului cu portabilitate maximă.

E-Commerce

Ubercart, Commerce - Creăm magazine și site-uri cu plăți sau donații, iar experiența de ani de zile pune afacerea în mîini bune, iar clienții pot savura shopping-ul instant cu protecție maximă. Vă ajutăm să vindeți online, să faceți bani și să vă bucurați de feedback-ul cumpărătorilor - ușor, rapid și comod.

SEO

Pachet complet de module și configurări pentru site-ul Dvs. pentru a facilita indexarea și prelucrare paginilor în motoarele de căutare. Tag-urile meta, titlurile paginilor, cuvinte cheie și conținutul relevant - îmbunătățim experiența și semnificația site-ului Dvs în listele căutările pe Google, Bing și Yandex. Colectăm date statistice și sugerăm direcții de marketing online, pentru a spori traficul site-ului și popularitatea afacerii și a imaginii online.

Migrare

Planificăm și implementăm schimbul de la o platformă străină (Joomla, Wordpress sau orice alt CMS) sau de la o versiune Drupal - 5 sau 6 - la ultima versiune. Asigurăm migrarea de date și fișiere într-un mod sigur și intact. Cu plăcere consultăm clienții în privința serverului, tehnologiilor necesare și a celor mai bune configurări pentru a crește performanța site-ului ulterioară.