Portfolio

Profesionalismul Drupal în Practică

Proiectăm, dezvoltăm și lansăm produse și soluții eficiente online implementînd metode de ultimă generație.
Ne mîndrim cu fiecare din ele!

Media-Azi

Tehnologii: 
Drupal
CSS3
PHP
MySQL
jQuery
HTML5
Git

"Media - Azi" - Primul portal pentru jurnalişti şi cei interesaţi de presa locală din Moldova. Un produs eficient de monitorizare şi înregistrare a activităţii presei din Moldova, Media Azi se manifestă prin promovarea unei unei atitudini jurnalistice de nivel, incluzînd în sine materiale, surse şi cazuri documentate de încălcări ale normelor deontologice, abuzuri actualizate şi evenimente ce ţin de libertatea presei şi a modul său de promovare. Proiectul implementează un format simplu şi eficient de implicare în diverse activităţi ale presei, precum sunt semnarea online a petiţiilor, raportarea abuzurilor media şi înregistrarea cazurilor deosebite şi a gafelor jurnalistice. Design-ul responsive intuieşte o navigare comodă de pe orice dispozitiv, adoptînd un format deschis şi simplistic de prezentare a datelor.

Stare: 
Live

Mobiasbanca

Tehnologii: 
Drupal
XHTML
CSS3
PHP
JavaScript
CSS

"Mobiasbancă – Groupe Société Générale - Prima banca cu capital strain din Moldova" - una dintre cele mai active bănci de pe arena economică din Republica Moldova. Cu o multitudine de servicii și oferte de promovare, ne antrenăm energic în dezvoltarea site-ului băncii cu soluții optime și eficiente.

Stare: 
Live

Zap.md

Tehnologii: 
Drupal
XHTML
960.gs
PHP
jQuery
AJAX
CSS

"Small shop gone wild", așa am clasificat noi acest proiect. A fost o încercare neobișnuită, dar am reușit să soluționăm principalele probleme pentru care am fost angajați, și anume: crearea unei platforme flexibile și extensibile pentru dezvoltarea varietății de produse oferite în prezent de către magazin clienților săi. Eforturile combinate ale echipei Zap.md și persistența noastră au permis lansarea acestui proiect după ore îndelungate de dezvoltare backend și optimizare intensă. Design-ul excepțional face acest proiect și mai plăcut ochiului - vă încurajăm să îl vizitați, să îl îndrăgiți la fel de mult ca și noi, autorii!

Stare: 
Live